注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

Replay

FLS Rock the road

 
 
 

日志

 
 

新BLOG之感想  

2009-07-11 23:58:43|  分类: 冇哩頭9 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

        如果講哩個系新blog嘎話,甘應該話系我第一個blog至岩。

  第一次整blog,搞左我成日,不過都幾開心新BLOG之感想 - ン℃啊┾嗏ゞ - AG-Tea.憑什麼愛你?咩話?話我蠢。甘我系第一次,唔識好出奇咩?

         唉,都未有咩人知道我有blog。哩度仲系荒無人煙,唔

     知有冇咩人會上哩呢?我霖都唔方多嘎啦。算啦,反正開博系另有用途嘎,新BLOG之感想 - ン℃啊┾嗏ゞ - AG-Tea.憑什麼愛你?嘻嘻。

            

        好啦,就寫道哩到先啦,反正都冇咩人睇嘎啦。 嗯啊,好眼訓啊,

          新BLOG之感想 - ン℃啊┾嗏ゞ - AG-Tea.憑什麼愛你?甘各位早透啦。Bye比,zzzzzzzz。

 

  评论这张
 
阅读(37)| 评论(15)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017